Website © Quo Fotografie

zwart-wit

  /    /  zwart-wit

Bruidsreportage zonder kleur

Zwart-Wit doe je niet zomaar…

Kleurloze portretten? Wat bedoel je? Klinkt in eerste instantie niet echt prettig. Maar wat ik bedoel is juist wel heel prettig. Als rechtgeaarde zwart-wit liefhebber vind ik het ook onmisbaar om bij elke trouwreportage een aantal Bruidsportretten op deze wijze te leveren. Waarom doe ik dit? Omdat er bij een foto in zwart-wit geen afleiding is door de kleuren en zodoende de échte emoties (in bepaalde situaties) veel sterker naar voren komen.
Het kan een beeld dus daadwerkelijk ‘sterker’ maken. En juist bij trouwfotografie zijn het de emoties die je later graag terug wilt zien in de foto’s. Dáárom kies ik voor sommige foto’s een zwart-wit uitvoering.
En zeg nou zelf, je krijgt er toch ook direct een instant nostalgisch gevoel van?

Om bijvoorbeeld op groot formaat aan de muur te hangen. Stel je even voor, op een strakke witte muur een prachtig bruidsportret op groot canvas afgedrukt. Súpergaaf toch? Ik geef jullie deze beelden graag omdat ik er zelf altijd zo enthousiast over ben. Vaak zie ik een bepaald beeld in mijn hoofd al zonder kleur en het is heel mooi als dit er dan ook echt zo uitrolt.

Je hebt al een complete trouwreportage vanaf €1099,-
Je krijgt hiervoor 6 uur fotografie inclusief nabewerking, minialbum en digitaal geleverde foto’s. (wil je dat ik langer aanwezig ben neem dan contact op voor een passende offerte)

Category:
Website © Quo Fotografie