Website © Quo Fotografie

Lifestyle Newborn

  /    /  Lifestyle Newborn

Een Lifestyle Newborn shoot

Zo echt en puur

Waarom een Lifestyle Newborn shoot? Ten eerste natuurlijk omdat je er geen genoeg van kunt krijgen om naar je kindje te kijken. Want ze veranderen met de dag, groeien als kool en het bijzondere pasgeboren gevoel is snel verdwenen. En natuurlijk neem je zelf heel veel foto’s met je telefoon maar in hoeveel van die foto’s sta je er zelf ook mooi op? Of samen als ouders? En dat zijn de foto’s die jouw kinderen later graag zullen willen zien, waar hun ouders opstaan, de liefde en connectie te voelen. Gewoon zoals het was in deze tijd, tijdens het dagelijks leven.

De Lifestyle Newborn foto’s die je laat maken als ze nog zo klein zijn, zijn al heel waardevol als je ze net ontvangt maar krijgen bijzóndere waarde als je kinderen groter worden. Vooral als ze inmiddels een aantal cm’s boven je uit gegroeid zijn, worden dit de mooiste herinneringen.
Doe dus die investering, boek die Lifestyle Newborn shoot en geniet nu én in de toekomst van prachtige foto’s van je kinderen. Boek de shoot wel al tijdens je zwangerschap, om zeker te zijn van een plekje.

De beste tijd voor een newbornshoot is ergens tussen dag 7 en dag 21. De eerste week staat nl in het teken van wennen aan elkaar, de slapeloze nachten, het herstellen van de bevalling. Vandaar dat ik pas ná dag 7 bij jullie langs kom.

Ik maak een serie foto’s bij jullie thuis in een lifestyle achtige setting. Gewoon hoe jullie zijn! Echt en puur. We nemen de tijd en passen ons aan het ritme van jullie baby aan. Als ik bij jullie thuis kom maak ik eerst een klein rondje door jullie huis om te kijken waar de mooiste plekjes zijn met het mooiste licht. En dan gaan we aan de slag! Ik geef soms wat kleine aanwijzingen maar geen overgeposeerde foto’s. Een baby is prachtig zoals die is, dat behoeft geen extra toevoegingen. Jullie doen gewoon lekker je ding en ik leg het vast. Als je mijn portfolio hebt bekeken, heb je gezien dat mijn stijl natuurlijk is, ik ben gek op aardetinten. Het wordt natuurlijke helemaal prachtig als jullie daar in je kleding ook rekening mee houden door  bijvoorbeeld mooie natuurlijke tinten te dragen.

Jullie kindje slaapt gewoonlijk nog veel en zo kunnen die typisch slapende babyfoto’s gemaakt worden. Maar ook als de baby wakker is geeft dit unieke beelden. Gewoon in jullie eigen huis. Lekker comfortabel.

Kosten €275,- Als je een combinatie maakt van een Zwangerschapsshoot en Lifestyle Newbornshoot krijg je van mij een prachtig linnen album van 20×20 cadeau met daarin een selectie van de mooiste foto’s uit beide shoots.

Category:
Website © Quo Fotografie