Website © Quo Fotografie

Love Shoot

  /    /  Love Shoot

Begin van de liefde met een Love shoot

Stel je voor..

Je bent op een dag 50 jaar getrouwd en je kijkt terug op je leven.. je bekijkt de foto’s die je van alle memorabele momenten hebt laten maken. Toen je kinderen werden geboren, je zwangerschap, je huwelijksdag maar ook.. een Love shoot van jullie verkerings en/of verlovingstijd. Wat waren we nog jong, en wat zagen we er stralend en gelukkig uit. Je proeft de ware emoties en liefde uit de foto’s. Want die liefde was het begin! Van je mooie gezin en je gelukkige leven met elkaar. Natuurlijk wil je ook daar een mooie serie foto’s van.

Neem contact met mij op, dan zoeken we samen een mooie locatie uit om deze serie unieke foto’s te maken. Om jullie liefde van het beeld te laten afspatten. Zodat je later met een heel fijn gevoel kunt terugkijken op deze bijzondere tijd in jullie leven.

Hoe gaat dat dan in zijn werk? Bij een Love shoot wil ik heel graag de liefde en connectie tussen jullie vastleggen. Daarom gaan we een stukje wandelen samen, laat ik jullie kleine opdrachtjes doen en wordt er veel geknuffeld. Maar ook gelachen want dat is toch ook wat je terug wilt zien als je over 50 jaar je foto’s terugziet? Jullie krijgen van mij ook nog van tevoren een Style Guide toegestuurd met daarin kleding en kleur adviezen om de juiste sfeer in de foto’s te krijgen.

Wat kost het? Een Love shoot heb je al voor €225,- €35 weekendtoeslag.

Category:
Website © Quo Fotografie