Website © Quo Fotografie

Portret foto’s op Locatie

  /    /  Portret foto’s op Locatie

Portret Foto’s

Helemaal afgestemd op jou!

Je wilt graag mooie portret foto’s op locatie. Waarvoor? Voor op je profiel op social media, of gewoon voor aan de muur. Het kan ook zijn dat je je partner, je kind, of je ouders wilt verrassen met een serie mooie portretfoto’s. Of gewoon als cadeautje aan jezelf.

Dan ben je bij Quo Fotografie aan het juiste adres! Want ik probeer jou vast te leggen zoals je werkelijk bent. Op een locatie naar keuze, dit kan zijn in de natuur, maar ook midden in een drukke stad, op een industriële locatie.  Of bij je favoriete koffietentje. Het is maar nét wat bij jou past én hoe jij jezelf wilt presenteren.

Ik wil allereerst graag met jou in gesprek om je een beetje te leren kennen en zo tot het mooiste resultaat te komen. Samen zoeken wij naar de perfecte locatie die helemaal bij jou past. Het tijdstip bepalen wij aan de hand van het jaargetijde en je krijgt van mij een Style Guide die jou gaat helpen bij het uitzoeken van jouw kleding. Ik heb ook een aantal jurken die je gratis mag lenen tijdens je foto shoot.

Ik maak een prachtige serie portret foto’s op locatie van jou, inclusief nabewerking en digitaal geleverd voor €225. €35 weekendtoeslag.

Category:
Website © Quo Fotografie