Website © Quo Fotografie

Studio Portretten

  /    /  Studio Portretten

Gave studio portretten!

Jouw foto als onvergetelijke herinnering

Studio Portretten die je zo aan de muur kunt hangen op een uitvergroot canvas. Van jezelf of je kind. Dat is wat je wilt. In mijn studio kan ik aan jouw wens voldoen en een waanzinnig karakteristiek portret van je schieten. In kleur of, heel stoer, in zwart/wit.

Waarom zijn Studio Portretten zo populair? Omdat het een scala aan mogelijkheden geeft in Poses, Kleuren of Zwart/Wit. Met allerlei belichtingen kun je verschillende sferen bereiken. Dus.. er zijn veel mogelijkheden. Er is geen afleiding om je heen waardoor jouw focus of die van je kind geheel op de lens gericht kan zijn.

We kijken samen wat je mooi vindt, waarna ik probeer jouw innerlijk te vangen door mijn cameralens, om een bijzonder portret neer te zetten. Zodat jij die prachtige foto’s krijgt waar je op hoopt.

Kosten €239. Je krijgt hiervoor een duidelijke uitleg over de mogelijkheden, 5 digitaal aangeleverde foto’s in hoge resolutie en tevens 5 digitaal aangeleverde foto’s in social media formaat. €35 weekendtoeslag.

Zo bezit je hierna voldoende foto’s om te gebruiken voor haarscherpe wand of foto afdrukken (hoge resolutie) en tevens kun je deze ook op een makkelijke manier delen met anderen op social media (lage resolutie)

Category:
Website © Quo Fotografie