Website © Quo Fotografie

Bruidsportretten

  /    /  Bruidsportretten

YES! Jullie gaan trouwen

Dit wordt jullie dag

Als je gaat trouwen moet dat één van de mooiste dagen in je leven worden, vol speciale momenten. En dat wil je natuurlijk later allemaal nog eens herbeleven. En nu zoeken jullie een trouwfotograaf. Zoek dan niet verder meer. Want ik wil heel graag alles voor jullie vastleggen op beeld mét alle bijbehorende emoties. Van de voorbereidingen tot aan het feest. Alle echte emoties zullen in de foto’s tot uiting komen.

Het officiële gedeelte van jullie trouwdag. Het daadwerkelijk in de echt verbinden is natuurlijk een belangrijk moment. Eigenlijk hét belangrijkste moment als je gaat trouwen. En je wilt alles nog eens herbeleven via je foto’s, want op het moment zélf zijn de meeste bruidsparen stikzenuwachtig!

Ik ga er voor zorgen dat je alle momenten later weer terug kunt roepen in je gedachten als je door je album bladert, zodat je kunt lachen om de capriolen van je neefje, ontroerd kunt raken bij de tranen van je ouders en gewoon de hele sfeer kunt proeven die er op dat moment was.

Je hebt al een complete trouwreportage vanaf €1099,-
Je krijgt hiervoor 6 uur fotografie inclusief nabewerking, een minialbum en digitale geleverde foto’s. (als je wilt dat ik langer aanwezig ben, neem dan contact op voor een passende offerte)

Category:
Website © Quo Fotografie