Website © Quo Fotografie

Vriendinnen/ Familie Shoot

  /    /  Vriendinnen/ Familie Shoot

Best friends forever

Vriendinnen/ Familie Shoot

Je bent al jaren vriendinnen, met zijn tweeën of met een groepje. Je deelt alles met elkaar en je lacht wat met elkaar af. Een beste vriendinnen of familieband is zo waardevol. Ze zeggen weleens: een vriendin voor het leven. En dat is ook zo. Een vriendin kent jou als geen ander en blijft vaak je hele leven bij je in de buurt. Alle dingen kun je met elkaar bespreken, de leuke en minder leuke dingen in het leven. BFF (oftewel Best Friends Forever) Hoe leuk is het dan om samen met je vriendinnen een fotoshoot te doen waar de vrolijkheid vanaf spat maar ook de serieuzere momenten worden vastgelegd. Want samen zulke herinneringen maken is goud waard. Maar ook als familie is het zó leuk om met zijn allen eens op de foto te gaan. Vanwege een jubileum of gewoon zomaar. Je kunt altijd een aanleiding bedenken.

Hoe gaan we dat doen?
We zoeken een leuke locatie die bij jullie en jullie vriendschap of familie past. Dit kan in de natuur zijn, bijvoorbeeld de duinen en/of het strand, het bos, een park maar ook bijvoorbeeld in de stad en maken samen een prachtige serie foto’s.Er wordt gelachen, geknuffeld, gewandeld, koffie gedronken, kortom wat jullie altijd doen als je samen bent, alleen ben ik er nu bij en leg alles op beeld vast.

Dit kan het hele jaar door, zolang het droog is. Zomer of Winter, het maakt niet uit.
Wat kost het? Een vriendinnen/ Familie shoot heb je al voor €325,- Dit is tot 5 personen. Elke extra persoon is €20 (leuke tip… je kunt de kosten samen delen) €35 weekendtoeslag.

Category:
Website © Quo Fotografie