Website © Quo Fotografie

Zwangerschap

  /    /  Zwangerschap

Zwangerschap, zo bijzonder!

Een unieke ervaring

Je bent zwanger, een heel bijzondere tijd in je leven! Jullie groeiende kindje in je buik, je veranderende lichaam, je veranderende emoties, en dan straks jullie prachtige baby mogen verwelkomen in de wereld. Het maakt deze tijd tot een unieke ervaring. Tevens is elke zwangerschap weer anders dus elke keer is het bijzonder en op zichzelf staand.
Hoe leuk en waardevol is het dan om dit vast te leggen op foto? Zodat je later nog eens kunt zien hoe prachtig en stralend je er toen uitzag. Meestal worden vrouwen niet heel blij van een dikke buik, maar zodra het een zwangerschap betreft zijn we zó trots op onze buik. Met onze kleding proberen we het juist te accentueren. Want het is zo bijzonder dat daar jullie kindje in zit opgevouwen, leeft, slaapt, speelt. Een werkelijk wonder!

Ik leg dit als zwangerschapsfotograaf voor je vast en ik leg hier de nadruk op je prachtige vormen en natuurlijk ook de emoties die allemaal door je heen gaan gedurende deze bijzondere tijd in je leven. Dit kan op een locatie naar keuze. In de natuur, bijvoorbeeld in de duinen, het strand of het bos. Maar het kan ook heel gaaf zijn om in de stad of in een Industriële setting te fotograferen. Waar jullie voorkeur maar naar uitgaat. We nemen de tijd, hebben geen haast zodat deze fotoshoot een aangename ervaring voor jullie wordt. Je krijgt van mij nog een Style Guide toegestuurd met daarin adviezen voor de mooiste kledingkeuze, de kleuren die je uitkiest. En ik heb als extra service ook een aantal prachtige jurken die je gratis mag lenen tijdens jouw fotoshoot. Geheel in de stijl waarin ik over het algemeen fotografeer.

Wat kost het? Een zwangerschap shoot op locatie heb je al voor €225,- (een eventuele binnenlocatie waar je voor zou kiezen en waarvoor betaald moet worden komt nog bovenop de prijs) €35 weekendtoeslag. Als je een combinatie maakt van Zwangerschapsshoot en Lifestyle Newbornshoot krijg je van mij een prachtig linnen fotoalbum van 20×20 cadeau met daarin een selectie van de mooiste foto’s uit beide shoots.

Category:
Website © Quo Fotografie