Zwangerschap

  /  Zwangerschap

Zo bijzonder!

Een unieke ervaring

Je zwangerschap is zo’n mooie tijd in je leven. Die mooie ronde buik waar je je baby in voelt trappelen, je mooie dikke haar en prachtige glow. Allemaal zó de moeite waard om vast te leggen. Om je later te herinneren hoe je er toen uitzag. Je zwangerschap vastleggen kan alleen óf samen met je partner en evt andere kindjes.

Ik maak van jou een prachtige serie foto’s in de natuur. Daarbij maak ik gebruik van het natuurlijke licht. In de zomer heb ik de voorkeur in de avond te shooten ivm het prachtige zachte licht. Maar in de winter kan het gewoon overdag. Je mag gebruik maken van een aantal prachtige jurken die ik in mijn cliënten garderobe heb. In natuurlijke kleuren zodat het helemaal past in de omgeving en stijl waarin ik mijn foto’s bewerk.
Omdat ik graag meedenk ontvang je ook nog een Styling Guide met daarin tips en adviezen op het gebied van kleding en kleurkeuze.

249 euro*

Wat is inbegrepen?

  • Shoot van ± 1,5 á 2 uur op een locatie die we samen uitzoeken
  • Serie prachtige foto’s
  • Styling Guide met tips en adviezen over kleding en kleurkeuze
  • Gratis gebruik van verschillende jurken in mijn client garderobe
  • Indien je een combinatie boekt van deze shoot met een newbornshoot, dan krijg je een prachtig minialbum van 15×15 cadeau met daarin een selectie van de mooiste foto’s van beide shoots

*weekendtoeslag 35 euro | vanaf 20 km buiten Assendelft reken ik een km vergoeding van 0,29 ct per km

 

Website © Quo Fotografie