Over mij

Over mij
Wie staat er achter de

lens

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn bedrijf. En nu wil je natuurlijk ook weten wie de fotograaf is. Logisch, je laat niet zomaar iedereen je foto’s maken. Ik hou van ware en echte emoties en dat is ook waar Quo Fotografie voor staat aangezien het Latijnse woord voor ‘waar’ quo is. En dat is waar ik voor ga, beeldend laten zien wie jij echt bent. Ik ben Sandra Mannee, getrouwd en moeder van 2 zoons. We wonen in Assendelft. Wil je mij beter leren kennen? Lees mijn interview…

quo
Waarom is fotografie voor mij

belangrijk

Als ik door de oude fotoalbums bij mijn moeder blader en foto's bekijk van ons gezin, het gezin van mijn grootouders en nog verder terug vind ik dat geweldig. Dat je terug kunt gaan in de tijd door middel van foto's. Het is me ook opgevallen dat, zelfs in een tijd dat mensen het niet breed hadden, mensen toch de moeite namen en de investering deden om af en toe naar een fotograaf te gaan en een mooi portret te laten maken. Zodat ik daar nu, misschien wel 80 jaar later, nog steeds van kan genieten. Dat doet mij beseffen dat het heel belangrijk is voor je nageslacht om foto's te laten maken van alle mooie gebeurtenissen in je leven. Zodat jij zelf maar zéker later je kinderen kunnen teruggaan in de tijd en emoties opnieuw kunnen beleven.

Wat vind ik het tofste aan mijn

werk

Om verbinding te maken met mijn modellen zodat je op de foto terugziet wie zij werkelijk zijn. Échte, ware emoties laten zien en een verhaal te vertellen met mijn beelden. Dát is mijn passie en dat probeer ik bij elke fotoshoot te doen. En ik neem daar alle tijd voor, ik heb geen haast tijdens een fotoshoot. Want niets is zo vervelend als dat je het gevoel hebt dat je fotograaf even snel een riedeltje afwerkt om snel weer door te gaan naar de volgende klant. 

Over mij 2
Omschrijf in een paar zinnen

mezelf

Ik ben flexibel, rustig, gedreven en een goede luisteraar. Maar ik hou ook van gezelligheid en dus is een shoot bij mij nooit saai.

DIV
Met welke klanten werk ik het

liefst

Met alle klanten die bij mij komen omdat ze mijn ‘stijl’ te gek vinden. En als ze mij dan genoeg vertrouwen dat ik er iets prachtigs van kan maken. En ik mijn creatieve ideeën kan uitvoeren.

Twee weken geleden hebben we een newborn shoot gedaan, de foto’s zijn heel erg mooi geworden. Daarnaast nam Sandra de tijd voor de shoot en kon ze goed omgaan met zowel de baby als mijn andere dochter, bedankt voor de mooie foto’s en de leuke ervaring.

Richard

Sandra “ You are a professional, thanks for the nice pictures” het resultaat is top! Je bent gastvrij en hebt veel geduld met kinderen 🙂 Het was een hele leuke ervaring om door jou gefotografeerd te worden “the kids enjoyed it”

Judith

Hier nog even een reactie van mij! Een paar weken terug een new born shoot gehad! Sam wilde niet slapen, maar dankzij het engelengeduld van Sandra hele mooie foto’s geworden!!!

Judith

Nog net op tijd voordat ons kleintje zich aankondigde een zwangerschapsfotoshoot gedaan. We zijn heel blij met de mooie foto’s. Wat een prachtige herinnering! Sandra gaf vriendelijk en duidelijk aanwijzingen om ons zo mooi mogelijk vast te leggen en dat is gelukt! We kregen volop de mogelijkheid om onze wensen aan te geven en ook dat was fijn. Het was een ontspannen middag en we kijken nog vol bewondering naar de prachtige foto’s. Bedankt!

Antoinette

Ik ben zo blij met mijn zwangerschapsshoot. Elke maand maakte je weer tijd voor mij om de groei van de kleine vast te leggen en het resultaat mag er zijn, wat een reacties heb ik gehad. Een blijvende herinnering van een mooie tijd! Bedankt San

Priscilla

Super tevreden met onze foto’s! De opdracht was een toegankelijke, vriendelijke en bovendien nog een professionele uitstraling ten behoeve van ons werk in de uitvaart. Geen makkelijke opdracht! Zeker omdat onze natuurlijkheid als sneeuw voor de zo’n wil verdwijnen voor de camera! Het is Sandra echter uitstekend gelukt door haar ontspannen manier van werken en prettige omgeving waar wij ons echt thuis voelen!

Johan en Debby

Heel erg bedankt voor de mooie foto’s Sandra! De zwart/wit foto’s met zwarte achtergrond zijn heel gaaf geworden. Echt een eyecatcher. Levi kon zoals gewoonlijk geen seconde stil zitten, maar met jouw geduld is het eindresultaat toch heel mooi geworden. Je hebt Jayson en Levi precies weten vast te leggen hoe ze zijn, echt leuk! Nogmaals dank Sandra en tot de volgende keer weer.

Juliska

Our fotoshoot was a lovely experience.Sandra had nice suggestion to ensure that our fotos would be nice. The atmosphere was relaxed. My daughter is a busy body but Sandra was really patient with her. The fotos are beautiful . Thank you Sandra. Until our next appointment.

Ntsiki

Ons dochter heeft genoten van de shoot. En zij is wèg van de foto’s. Ze staat er prachtig op niet geveinsd, gewoon zoals ze is. Dank je wel.

Pauline

Was echt een mega leuke ervaring om samen onze verlovingsshoot te doen. Niet alleen zijn we ontzettend blij met onze foto’s, we hebben ook nog eens een leuke middag samen gehad op locatie.

Roxanne
Website © Quo Fotografie